Frökex - ett nytt beroende
Jag har hittat ett nytt beroende, hembakta frökex.
Sesamfrön, pumpakärnor, solroskärnor, linfrön, dinkelmjöl och flingsalt. Där är grunden till världens godaste frökex som är omöjliga att sluta äta.
Jag äter dem som "chips" på kvällen. Jag äter dem med en ostskiva när jag är lite hungrig. Jag äter dem i brist på annat medan jag lagar mat. Men absolut godast är att äta dem med bredbar chevreost och en skiva färskt fikon på. Jag dreglar!
Har fått några liknande recept på frökex/fröknäcke som jag också ska testa. Tänk om det finns en annan variant som är ännu godare? Fast det känns nästan omöjligt.
Enda nackdelen med kexen är att de tar slut på tok för fort och frågan är hur mina tarmar kommer att må om några veckor, när de får överdos av framförallt linfrön varje dag. Jag kanske dör av linfrögiftet??

Kommentarer
Trackback