Veckans middag - Gräddstuvad vitkål

Pasta, makaroner, spagetti, bulgur, ris, spagetti, bulgur, makaroner, spagetti, pasta, matvete... Så brukar mina måltider se ut. 75% av mina middagar innefattar nog pasta i någon form. Det blir lite tröttsamt i längden. Potatis är jag inget fan av, även om jag försöker äta pressad potatis, bakad potatis eller potatismos emellanåt.

Men nu har jag löst problemet. Lösningen stavas gräddstuvad vitkål. Snacka om underskattad rätt! Vitkål är näst intill gratis, går blixtsnabbt att strimla och fräsa på. Sedan är det bara att koka in med en förpackning grädde och vips är maten klar. Vitkål med lax är en riktig höjdare, liksom vitkål med chorizo/salsicca. Gräddstuvad vitkål med köttfärsbiffar funkar också bra, liksom dagens middag; färskostfylld lövbiff med gräddstuvad vitkål. Mmm....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0