Fast i risotton
Nu är det nära att jag får skörbjugg igen.
Den senaste tiden har jag gjort risotto av allt jag kunnat hitta i kylskåpet. hade det inte varit för att jag ätit ute/borta/på restaurang nästan varje middag de senaste 10 dagarna, skulle jag ha ätit risotto två gånger per dag. Nu har det "bara" blivit till lunchlåda eller som idag, till söndagsmiddag.
Risotto är gott, enkelt, snabblagat och perfekt att göra av rester och ojämna proportioner som blivit över. Söndagens risotto gjordes av kräftstjärtar, edamamebönor, sockerärtor, parmesan och blåmögelost. Min utmaning får bli att komma på nya varianter av risotton, så skörbjuggen håller sig borta. Rödbetsrisotto var länge sen...

Den senaste tiden har jag gjort risotto av allt jag kunnat hitta i kylskåpet. hade det inte varit för att jag ätit ute/borta/på restaurang nästan varje middag de senaste 10 dagarna, skulle jag ha ätit risotto två gånger per dag. Nu har det "bara" blivit till lunchlåda eller som idag, till söndagsmiddag.
Risotto är gott, enkelt, snabblagat och perfekt att göra av rester och ojämna proportioner som blivit över. Söndagens risotto gjordes av kräftstjärtar, edamamebönor, sockerärtor, parmesan och blåmögelost. Min utmaning får bli att komma på nya varianter av risotton, så skörbjuggen håller sig borta. Rödbetsrisotto var länge sen...

Kommentarer
Trackback