Latmansmat
Det klassas inte som riktig middagsmat, men säga vad man vill; varma mackor är grymt gott till middag! Perfekt för att bli av med brödkanterna, den sista ostbiten och lite pålägg och rödlök. Man tager vad man haver och så länge man har lite ost hemma så går det att skapa varma mackor av allt. Ju mer saker på, desto godare.
I mina ungdomsår innan jag flyttade hemifrån åt jag väldigt ofta varma mackor till middag. Då skivade jag varmkorv eller grillkorv i slantar och täckte fyra brödskivor med korv. En ananasring på det, lite italiensk salladskrydda och avslutningsvis "ost som inte smakar något", dvs hushållsost eller edamer. Voilá! Där är mina gamla favoritmackor.

I mina ungdomsår innan jag flyttade hemifrån åt jag väldigt ofta varma mackor till middag. Då skivade jag varmkorv eller grillkorv i slantar och täckte fyra brödskivor med korv. En ananasring på det, lite italiensk salladskrydda och avslutningsvis "ost som inte smakar något", dvs hushållsost eller edamer. Voilá! Där är mina gamla favoritmackor.

Kommentarer
Trackback